Hoofdsponsors

    “Met dit partnership onderstreept de Rabobank dat crowdfunding en bancaire financiering elkaar niet bijten maar juist versterken. Het begint altijd met een goed idee. U wilt uitbreiden, een bedrijf overnemen of heeft een innovatief product bedacht. De volgende stap is een investeringsplan en een passende financieringsoplossing. De trend dat daarin een bancaire financiering wordt ‘gestapeld’ met aanvullende financiering is onomkeerbaar. De Rabobank ondersteunt en adviseert ondernemers in het vinden van een passende financieringsmix. De Rabobank ziet crowdfunding als één van de belangrijke financieringsoplossingen naast de bancaire financiering. Daarom zijn wij, naast partner van Fundipal, ook partner van het grootste Europese crowdfunding congres van Europa; Crowdfunding Day Europe. Zo maken wij het mede mogelijk dat ondernemers, investeerders, adviseurs en inspiratiebezoekers samen komen om het beste van crowdfunding te ontdekken.”

– Eric Saris, Directeur Bedrijven Rabobank

 

 

    Nederland Crowdfunding is de branchevereniging voor crowdfunding platforms voor bedrijfsfinanciering. De branchevereniging heeft ten doel de ontwikkeling van crowdfunding als instrument voor aanvullend financieren en investeren, verder te versterken en te verduurzamen. Dat doet de branchevereniging o.a. via voorlichting en zelfregulering: Nederland Crowdfunding ontwikkelde een gedragscode waaraan alle aangesloten platforms zich committeren. De branchevereniging bindt zich aan Crowdfunding Day Europe om de belangen van crowdfunding in Nederland en Europa te behartigen.  

Partners

       

       

       

       

   

   

   

   

   

   

       

       

         


Word partner

Ben je geïnteresseerd in een partnerschap met Crowdfunding Day Europe 2016? Je kunt contact opnemen met de organisatie via annafleur@douwenkoren.nl.