Knab crowdfunding reviews

v.a. €50.000

Over Knab Crowdfunding

Algemene info: KNAB Crowdfunding is een onderdeel van de KNAB bank, een bank die bekend staat om duidelijkheid, service en gemak. Dat zie je direct terug op de crowdfunding pagina van KNAB. KNAB werkt hiervoor samen met COLLIN Crowdfunding die de expertise op het gebied van crowdfunding met zich mee brengt.

Specialisatie: Jonge, snelle ondernemingen die op zoek zijn naar een stukje investering vanaf 50.000 euro. KNAB Crowdfunding investeert breed, maar aan de projecten te zien, zijn het veel hippe en jonge ondernemers die net wat anders willen laten financieren dan een project dat door de bank als solide wordt gezien. KNAB Crowdfunding zorgt dus echt voor een gevarieerd aanbod van projecten.

Aanbod: Via KNAB Crowdfunding kan je een project in de markt zetten vanaf 50.000 euro. KNAB Crowdfunding biedt leningen aan, en geen aandelenconstructies.

Tarieven: De rentetarieven zijn variabel, en afhankelijk van de zekerheid die de ondernemer met zich meebrengt.

Bereik: Samen met COLLIN crowdfunding heeft KNAB Crowdfunding toegang tot 200.000 potentiele investeerders. Alle projecten die zijn aangenomen door KNAB Crowdfunding zijn gefinancierd, dit komt door een gedegen selectiebeleid en de juiste ondersteuning door KNAB Crowdfunding.

Video

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

7.6 Goed

Specificaties

  • Zakelijke leningen
  • Vanaf 50k
  • Variabele kosten

Voordelen

  • Professioneel
  • Verbonden aan Knab

Nadelen

  • Enkel leningen

Beste soundbars