Geldvoorelkaar.nl reviews

v.a. €25000

Geld voor elkaar

Algemene info: Geldvoorelkaar.nl is een Nederlands crowdfunding platform dat zich richt op het MKB in Nederland. Geldvoorelkaar.nl heeft laten zien dat crowdfunding volwassen is geworden en heeft dan ook een team van financieel specialisten bij elkaar die elke aanvraag op de juiste manier kunnen beoordelen en zo financierders en bedrijven aan elkaar kunnen koppelen.

Specialisatie: Geldvoorelkaar.nl oriënteert zich heel breed, zonder zich specifiek vast te leggen op één soort ondernemer. Er wordt vooral gekeken naar de ondernemer en of het plan kans van slagen heeft en welke zekerheden de ondernemer met zich mee brengt.

Aanbod: Geldvoorelkaar.nl bemiddelt voor leningen vanaf 25.000 euro, en biedt veel verschillende constructies aan, waardoor soms door de bomen het bos niet meer zichtbaar is.. Echter zijn ze goed te bereiken en kunnen ze daarmee een goed persoonlijk advies verstrekken.

Tarieven: De tarieven bij Geldvoorelkaar.nl zijn zo divers als het aanbod en de constructies die ze aanbieden. In de basis zijn ze gratis, echter wil je in de spotlight komen te staan, dan kost het geld en ook voor een succesvolle bemiddeling vragen ze natuurlijk een vergoeding. Ook hier is het belangrijk om vooraf contact met ze op te nemen om alle kosten door te laten rekenen.

Bereik: Geldvoorelkaar.nl heeft afgelopen jaren al ruim 1.500 MKB-ers in Nederland geholpen en dit maakt het één van de grotere crowdfunding platformen van Nederland.

Video

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

7.8 Goed

Specificaties

  • Vanaf 25k
  • Uitgebreid aanbod
  • 1500+ projecten ervaring

Voordelen

  • Ervaren
  • Groot aanbod

Nadelen

  • kosten