Funding Circle Reviews

v.a. €10000

Over Funding Circle

funding circle logo

Algemene info: Funding Circle is een Europees crowdfunding platform voor ondernemingen. Ze zijn er op gericht om het gat tussen een bedrijfsfinanciering via de bank en via een familielid op te vullen. Veel ondernemers bezitten zelf niet het netwerk van kapitaalkrachtige ondernemers en via Funding Circle krijgen ze hier nu toch toegang toe.

Specialisatie: Funding Circle richt zich op kleine ondernemers en het MKB die zich richten op groei. Door het matchen van kapitaalkrachtige “ex”-ondernemers en “jonge” ambitieuze ondernemers zorgen ze er voor dat die laatste groep kan doorpakken met een financiering die past.

Aanbod:  Funding Circle bemiddeld voor kredieten tussen de 10.000 en 250.000 euro voor een periode van maximaal 60 maanden. Funding Circle zorgt voor het verstrekken van het juiste kapitaal tegen een eerlijke rente. De investeerders nemen geen deel aan de onderneming in de vorm van aandelen.

Tarieven: Voor het verstrekken van kapitaal wordt er een rentetarief van een kleine 4% op jaarbasis gevraagd. De onderneming staat het vrij vervroegd af te lossen.

Bereik: Funding Circle is groot, heel groot en werkt wereldwijd. Ruim 2.5 miljard aan leningen werd er reeds verstrekt en ruim 75.000 banen zijn er gecreëerd door de bedrijven die zich lieten financieren door Funding Circle.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

8 Goed

Specificaties

  • Geld leningen
  • Peer to Peer
  • Vanaf 3,9%

Voordelen

  • Grote partij

Nadelen

  • Enkel leningen