Capital Circle reviews

v.a. €20.000

Over de Capital Circle

Capital logo

Algemene info: Volgens Capital Circle zelf is het het eerste financieringsplatform waar zekerheden en rendement centraal staan. Waarbij ze zowel aan investeerders als ondernemers een signaal willen afgeven dat ze in vertrouwde handen zijn. Capital Circle is geen bank, maar met de normen en criteria die ze hanteren, komen ze heel dicht in de buurt van een bank. Elk project wordt nauwkeurig beoordeeld voordat het geplaatst wordt en daarmee willen ze naar hun investeerders een signaal afgeven van betrouwbaarheid.

Specialisatie: Capital Circle richt zich op bestaande MKB-bedrijven met een bewezen trackrecord die desondanks toch niet in aanmerkingen komen voor een bedrijfskrediet via een bank.

Aanbod: Capital Circle bemiddelt in leningen tussen de 20.000 euro en 2.000.000 euro over een periode van maximaal 60 maanden.

Tarieven: Capital Circle hebben verbazingwekkende lage startkosten van slechts 250 euro. Is het project succesvol, dan wordt er een succes fee van 2% tot 5% gevraagd, afhankelijk van de looptijd en de constructie.

Bereik: Capital Circle heeft niet veel projecten uitstaan, dit komt door hun zeer strenge toelatingscriteria. Echter van de 91 projecten die er zijn gefinancierd door Capital Circle, heeft slechts één project het niet gehaald.

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jouw beoordeling

Prijs:

Service:

Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijkheid:

Rating

Specificaties

  • 250 euro startkosten
  • 2,5% - 5% fee
  • vanaf 20 k ophalen

Voordelen

  • Lage kosten

Nadelen

  • Enkel leningen

Beste soundbars